Skip to content
Lubeckweg 2, 9723 HE Groningen (The Netherlands)

ONS TEAM

Ferdinand Matthijssen

CEO

Matthijssen richtte in 2019 Prezzreleaze op, na flink veel ervaring te hebben opgedaan bij verschillende mediabedrijven en persbureaus. Hij heeft in 1993 in New York, de prestigieuze International Communication & Media-opleiding afgerond. Matthijssen is een media-dandy en geeft op zijn eigen persoonlijke wijze sturing aan de bedrijfsprocessen en organisatie. Media en intimiteit is hem op zijn lijf geschreven!

Te bereiken via: f.matthijssen@prezzreleaze.nl

Linkedin


Noëlle van Hoften

Personal Assistent

Noelle regelt alle belangrijke zaken (front-office) en staat altijd klaar voor CEO Matthijssen. Zij onderhoudt relaties met het netwerk op haar unieke wijze en is een belangrijkste aanspreekpunt van Prezzreleaze.

Te bereiken via: n.vanhoften@prezzreleaze.nl

“Er is goed nieuws en er is slecht nieuws. Het goede nieuws is dat er weinig slecht nieuws is.”

– Herman Brusselmans.

Marcel Waal

Journalist & Redacteur

Marcel haalt het nieuws als één van de eersten op. Op een professionale, zakelijk en toch luchtige manier geeft hij vorm aan allerhande berichten.

Te bereiken via: m.waal@prezzreleaze.nl

Tamika Hessel-Sambo

Redacteur

Tamika is verantwoordelijk voor de bewerking van de inhoud van onze publicaties. Zij levert zowel de inhoudelijke bijdragen en houdt zich bezig met de bewerkingen van publicaties. Zij werkt voor verschillende opdrachtgevers en verzorgt eigen items.

Te bereiken via: t.hessel@prezzreleaze.nl

Jeroen Wiering

Journalist

Jeroen beweegt zich moeiteloos in de wereld van nepnieuws en is ervan overtuigd dat het screenen op betrouwbaarheid van de bron meer dan noodzakelijk is. Dit betekent dat hij meningen niet opdringt, maar de lezer zijn eigen mening laten vormen.

Te bereiken via: j.wiering@prezzreleaze.nl

Algemeen e-mailadres: info@prezzreleaze.nl
Telefoonnummer: 050-2113420
Bezoeklocatie: Lübeckweg 2, 9723 HE Groningen